Teisipäev, mai 19, 2015
 

Hiiu Folk kutsub matkama

16.–19. juulini toimub Hiiumaal 11. Hiiumaa pärimusmuusikafestival ehk Hiiu Folk. Tänavusel festivalil on lisaks muusikale kavas hulk loodusmatkasid.
Hiiumaa pärimusmuusikafestivali peakorraldaja Astrid Nõlvak ütles, et tänavused loodusmatkad  juhinduvad peo peateemast ja mõttest, et me rohkem väärtustaksime Eestimaa hindamatut loodust ning saaksime selle ehedusest teadlikumalt osa.
“Ma ise tunnen, et tahaksin igal pool kaasas olla, Kärdlas toimuvast öömatkast, Tiit Leito juhitud Hanikatsi laiu retkest, kindlasti päikesetõusu ajal Kõpu majakast algavast “Aja jäljed metsas” retkest. Selge on see, et igale poole kahjuks ei jõua ei mina ega ilmselt ka ükski meie peo külalistest. Mõistlik on aegsasti teha oma retke valik ja end kirja panna, mitte jätta elamust juhuse hooleks,” soovitab Nõlvak.
Hiiu Folgi loodusmatkadele saab juba registreeruda ja Nõlvak soovitab seda ka teha, et elamusest mitte ilma jääda. Lisainfo
www.hiiufolk.ee
Hiiu Folgi kaubamärgiks on saanud pere-, laste- ja loodussõbralik suhtumine. Hiiu Folk on ühtlasi alkoholivaba festival, lastega tulles ei pea muretsema liigse lärmi või turvalisuse pärast. Lastepesas jagub pere pisematele tegevust hommikust õhtuni. Ühised loodusmatkad aga on kõigile suur elamus.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411