Reede, aprill 10, 2015
 

Tohvri uute hooldushindade võrdlus

Eelmises lehes avaldasime Hiiu maakonna hooldekeskuse Tohvri uued hooldushinnad, kuid puudu jäi võrdlus varasema baashinnaga. Kuna teenuse hinnastamisel mindi üle uuele, astmelisele süsteemile, kerkis hind sõltuvalt kliendi hooldusvajadusest 15, 25 või 40 eurot.
Hooldekeskuse juhatuse liige Elge Härma kinnitusel on uued hinnad Saare- ja Läänemaa sarnaste asutustega võrreldavad ja osalt ka odavamad. Näiteks Kuressaare haigla hooldekodu kolmanda astme üldhoolduse hind on ööpäevas 21,45 eurot, Tohvril 20,50 eurot.
Härma sõnul oli Tohvril varasem hoolduse baashind 575 eurot kõigile hoolealustele üks ja püsis samal tasemel kaks aastat. Uus hind põhineb inimese tegelikul hooldus­vajadusel, mida hinnatakse vähemalt neli korda aastas.
Valdav osa Tohvri hoolealustest on meie kodusaarelt, kuid on ka inimesi Läänemaalt, Tallinnast ja Tartust.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411