Teisipäev, aprill 14, 2015
 

Nööbist kinni

Üle aasta on nüüd möödas sellest kui kesk­kriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ametnikud pidasid kinni SA Kärdla Sadam juhatuse liikme Hillar Kuke, keda kahtlustatakse ametiisikuna sihtasutuse vara suures ulatuses omastamises. Kui kaua peab kahtlusalune ootama enda süüdi- või õigeksmõistmist? Kas sellel on mingi ajaline piir? Kui pika aja jooksul selline kuritegu aegub?
Vastab Lääre ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm: “Tegemist on mahuka kriminaalasjaga, kus on mitmeid kahtlustatavaid ja mitmeid erinevaid kuriteo­episoode, seega võtab kohtueelne uurimine paratamatult aega. Kui asi on kohtuküps, siis saadetakse see kohtusse. Süüdi või õigeks mõistab kohus ja praegu ei ole võimalik ennustada, kui kaua see protsess kokku aega võib võtta. Tegemist on teise astme kuritegudega, mille aegumistähtaeg on viis aastat.”

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411