Teisipäev, aprill 7, 2015
 

Hiiu naised võrkpallis võidukad

Mihkel Sagar
Suurel reedel mängiti Rakveres välja kõik Credit24 võrkpalli rahvaliiga poodiumikohad. Hiiu Teed II naiskond saavutas C-tugevusgrupis teise koha, kuid pjedestaalile oli hiidlannadel asja teisteski tugevusgruppides.
Hiidlastest võrkpallureid leidub juba pea igas rahvaliiga võistkonnas. See, et Hiiu naised jõudsid tänavu poodiumile kõikides naiste tugevusgruppides, näitab, et hiidlased armastavad võrkpalli ja peale mandrile siirdumist tegelevad nad oma meelisspordialaga aktiivselt edasi.
Võrkpalli rahvaliiga tugevaimas A-tugevusgrupis tuli kirkamaile medalile Peetri VK, kus andis oma panuse pea kogu elu võrkpalli harrastanud Kati Nelis (neiuna Vann), treeneriks oma ala korüfee Ellen Liik.
Rahvaliiga tugevuselt teises B-tugevusgrupis tuli esikohale Neemeco naiskond (mullune pronksivõistkond), kus mängis hiidlastest Gerli Enula. Neemeco alistas kolmandas geimis napilt Peetri Sõbrad, kus mängis samuti üks hiidlane – Jaana Timofejev. Ka tema treeneriks on Ellen Liik.
C-tugevusgrupis läks Hiiumaalt võistlema kirkaima medali eest Hiiu Teed II naiskond, kes kordas eelmise aasta tulemust ja tuli 24 võistkonna hulgas teisele kohale. Meie naiskond jäi alla vaid Valga linnavalitsuse naiskonnale. Finaalmäng oli väga võitluslik: geimid kaotati napilt (21:25, 23:25), mis tagas võistkonnale tubli teise koha.
Kolmanda koha saavutas selles tugevusgrupis Intervolle võistkond, kes alistas viimases kahes play-off mängus tiitlikaitsja Kiili II/SEB võistkonna, kus mängis ka saarlaste esindaja, lauljatar Teele Viira.
Ainus, ainult hiidlastest koosnev võistkond – Hiiu Teed II mängis koosseisus: Marge Vähter (kapten), Piret Põllu, Janne Nurk, Siret Sahtel, Evely Kullamägi, Triinu Koppel, Anne-Ly Kõmmus, Kristi Linkov.
Võistkond soovib südamest tänada oma toetajaid: OÜ Hiiu Teed, Hiiu vallavalitsus ja ATV Transpordi AS, Eesti kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp ja Hiiumaa spordiliit.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411