Teisipäev, aprill 21, 2015
 

Hiidlased tõid medaleid Valgelt Laevalt

Helja Kaptein
Martnas peetud patrullvõistluselt tõid Hiiumaa naiskodukaitsjad, kodutütred ja noorkotkad nii mõnegi auhinnalise koha.
Kaitseliidu Lääne maleva korraldatud patrullvõistlus Valge Laev peeti tänavu Martna-mail. Hommikul kogunes sadakond noort kotkast, kodutütart ja naiskodukaitsjat Martna kooli ette, et startida Kaitseliidu patrullvõistluse Valge Laev rohelisele ja kollasele rajale. Neljaliikmelised võistkonnad pidid maastikul üles leidma kontrollpunktid ja täitma ülesandeid.
Võistluspäev oli pikk ning hommikul alustanud võistkonnad jõudsid sihtpunkti alles pimeduse saabudes. Kaitseliitlased läksid rajale pärast seda, kui kahe kergema raja läbinud võistlejad tagasi tulnud, ning nende teekond möödus ööpimedas metsas.
Rohelisele, 12,5 km pikkusele rajale läks kaheksa võistkonda, neist viis hiidlastest koosnevat: kaks Paladelt, kaks Kärdlast ja üks Laukalt. Kollasele, 18,5 km pikkusele rajale läks 17 võistkonda, sh üks naiskodukaitsjate ja kaks noortevõistkonda Hiiumaalt. Õhtul kell 22 anti start 14 võistkonnale, kes suundu­sid kõige raskemale, punasele ehk 23 km pikkusele rajale. Hiidlastest startis üks võistkond.
Kuld, hõbe, pronks
Rohelisel rajal võitis esikoha Kärdla kodutütarde võistkond, kapten Triin Helimets. Kolmanda koha said Kärdla noored kotkad (NK), kapten Kustu Künnapas.
Kollasel rajal said NK arvestuses teise koha Pühalepa NK 1 võistkond, kapten Julius Mänd. Kokku lõpetas 17 võistkonda. Hiiumaa naiskodukaitsjate võistkond Hiied Tuules sai kolmanda koha  kapten Anu Saue juhtimisel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411