Reede, aprill 17, 2015
 

Elektrifirma telefonikõne kaugusel

Eesti Energia (EE) teatas sel nädalal, et sulgeb 1. augustist pea kõik esindused, sh Kärdlas ning keskendub telefoniteeninduse ja e-teeninduse arendamisele. Seega kaob Hiiumaalt jälle üks riigi töökoht. Elektrifirma kontaktisik hakkab olema telefonikõne kaugusel ja lähim kohtumispaik pealinnas.
Sirje Põllu Kiduspe külast ütles, et tema on Mari Enula [Kärdla teeninduse töötaja – toim] jutul ikka aeg-ajalt käinud: viimati elektrinäidu küsimuses. Põllu seletas, et edastas näitu varem näidukaardiga. Kuna seda enam teha ei saa, siis nüüd loodab ta arvesti kauglugemise peale.
“Viimase kuu arvel oli elektrikulu 100 kW. Käisin ja kontrollisin arvestit – oligi täpselt nii palju läinud,” ütles Põllu, kellel enda sõnul umbes nii palju igakuiselt kulubki. Ta leidis, et kuna arvestite näitusid kontrollitakse niikuinii aeg-ajalt, siis regulaarse tarbimise puhul kaob ise näidu teatamise mõtekus telefonitsi või muul moel üldse ära.
Vilve Kiiver Kärdlast rääkis, et temal viimasel ajal EE teenindajat vaja ei ole olnud: kehtiv leping on olemas, elektrinäidu teatab telefonitsi, arve tuleb paberil koju ja raha läheb püsimaksega maha otse pangakontolt. Tema tarbimiskohas on paigaldatud kaugloetav arvesti, ent paigaldamispäeval saadud teabelehel on öeldud, et
näitu tuleb jätkuvalt ise edastada kuni tuleb uus teade.
1. augustist saavad EE Hiiumaa kliendid pöörduda küsimuste korral kliendi­telefonile 777 1545 ja EE või Elektrilevi e-teenindusse. Põhjalikumat nõustamist vajavate teemade puhul on võimalik kokku leppida kohtumisi Elektrilevi spetsialistidega kohapeal. Klientide silmast-silma teenindamist jätkatakse Tallinnas, Tartus, Jõhvis ja Pärnus.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411