Teisipäev, aprill 7, 2015
 

“Anname au!”

Neljapäeval algab heategevuskampaania “Anname au!”, mille tunnuse, sinilille rinnamärgi ostuga toetate välismissioonil käinud mehi ja naisi. Toetussummaga soetatakse Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskusesse Exoskeleton seade.
Hiiumaal müüvad puuetega inimeste valmistatud sinilillemärke naiskodukaitsjad ja kodutütred, kokkuleppel ka kauplused. “See on üks meie võimalus anda konkreetne panus Eesti riigikaitsesse,” ütles Naiskodukaitse Lääne ringkonna aseesinaine Karin Rünkorg. Neljapäeva pealelõunal müüb ta koos teiste naiskodukaitsjatega sinilille märke Kärdla keskväljakul. Rinnamärgi hind on kaks eurot, kuid teretulnud on ka suuremad annetused.
Eesti vigastatud võitlejate ühingu ja Naiskodukaitse eestvedamisel toimuv heategevuskampaania kestab 3. maini. Sinilille märgi patroon on Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves. Info kampaaniast:
http://annameau.ee/

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411