Teisipäev, märts 10, 2015
 

Võrkpalliklubil kaks U14 võistkonda võistlustules

MTÜ Hiiumaa jalgpall
Teisipäeval, 3. märtsil peeti U14 vanuseklassi põhja regiooni teine tsooniturniir Paides. Hiiumaa VK osales seekord lausa kahe võistkonnaga. Käina poistest koosnev võistkond mängis tugevamas grupis ja saavutas turniiril kahe võidu ja kolme kaotusega üheksanda koha. Võistkond mängis koosseisus: Henro Orav, Marten Laupa, Karl-Markus Kivioja ja Heinrich Vannas.
Teine võistkond mängis koosseisus: Kevin Saarnak,
Enrico Kiin, Stenver Põllu, Johannes Lige ja Andro Suuster. “Kärdla poisid, kes vanuse poolest kaks-kolm aastat selles vanuseklassis veel teistest nooremad, osalesid üldse esimesel võistlusel. Mängiti nõrgemas grupis ja saadi samuti igati südikalt mängides kaks võitu ja kolm kaotust, mis andis nõrgemas grupis üheksanda koha,” kommenteeris mõlemat võistkonda juhendav treener Ülari Kaibald kokkuvõtvalt poiste mängu.
Uudiste autor KRISTI LINKOV
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411