Teisipäev, märts 31, 2015
 

Võrgupoisid kaitsesid hõbedat

Hiiumaa võrkpalliklubi noormeeste U20 vanuseklassi võistkond Ülari Kaibaldi juhendamisel saavutas Eesti meistrivõistlustel (EMV) teist aastat järjest hõbemedali. Mullu tuli hõbe U18 vanuseklassis. Peagu samas koosseisus võeti meistritiitel U16 ja U14 vanuseklassides.
Nädalavahetusel Tartus peetud EMV finaalturniiril teenisid meie noormehed kolm võitu: Saaremaa SK alistati 3:1, Pärnu VK/SK 3:2 ja Premium7/Salva Tartu 3:0. Tasavägises mängus Võru SKga saadi napp kaotus 2:3 (-26, 19, -18, 22, -10). Hilisemale meistervõistkonnale VK Täht Tallinn kaotati hommikuses mängus 3:0 (18, 17, 13). Täht võitis kõik viis vastast ja andis ära vaid Saaremaale ühe ja Võrule kaks geimi.
EMV hõbeda pälvinud võistkond mängis finaalturniiril koosseisus Gregor Kiin, Markus Uuskari, Magnus Kallas, Jaan Rebel, Stefan Kaibald, Hannes Teidla, Robin Valting, Steven Saarnak, Kertjan Novek. Treener Ülari Kaibald. Turniiri üks neljast parimast mängijast oli Markus Uuskari.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411