Reede, märts 20, 2015
 

Vahva veepäev noortemajas

Reedel, 20. märtsil on Kärdla noortemajas, Kõrgessaare mnt 2 kell 13–16ni “Vahva veepäev”. Päev algab vesise meisterdamise töötoaga, mille tulemusena valmivad kevadised liblikad. Seejärel saab vett degusteerida ning välja valida, milline on kõige maitsvam ja puhtam vesi. Lisaks saab mängida veeteemalist lauamängu ja lahendada vesiseid mõistatusi. Kogu tegevuse juurde käib arutelu vee omadustest, puhtast veest, vee kaitsmisest ja raiskamisest. Osalemine kõigile tasuta. Eelregistreerimine ja lisainfo tel 5694 5943 või meilil liisi.maeumbaed@keskkonnaamet.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411