Reede, märts 20, 2015
 

Tuleohutus­aruandeid kasinalt

Esmaspäevase seisuga ei ole suur osa Hiiumaa asutustest ja ettevõtetest esitanud päästeametile kohustuslikku enesekontrolli tuleohutusaruannet. Aruande esitamise lõpptähtaeg on 31. märts. Jaak Jaanso päästeameti Lääne päästekeskusest rääkis, et Hiiu maakonnas on 34 asutust ja ettevõttet, kes aruande esitama peavad. Esmaspäevaks oli eelmise aasta tuleohutusaruandeid esitanud kõigest seitse asutust/ettevõtet. Aruande esitamise kohustusega on näiteks lasteaiad, koolid, majutusasutused, ravi- ja hoolekandeasutused ning kaubanduskeskused. Aruandes hinnatakse, kas ehitis ja selles toimuvad tegevused on ohutud selle kasutajatele. Puuduste avastamisel määratakse ise likvideerimistähtaeg. Tänavu esmakordselt saab aruandeid esitada elektrooniliselt.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411