Reede, märts 13, 2015
 

SHCBB täna laval Carribas

Helen Vunder
Ülipika sõnakombinatsiooni Super Hot Cosmos Blues Band (SHCBB) taga on Tartus paar aastat tagasi alustanud rokkmuusikud, kes täna möllavad ööklubis Carriba.
“SHCBB õigustab oma nime pea sajaprotsendiliselt. Nad on ühtaegu nii “super” kui “hot” ja ilmusid ootamatult välja maisest helikosmosest,” ütles ettevõtmise korraldaja Indrek Elmend.
Kontsert kätkeb endas SCHBB uue albumi “Countdown To Jesus” tutvustus­tuuri ja Pärnu Bluesiklubi bändi ammust plaani külastada Hiiumaad. Mõlemad bändid on Carriba laval täna, 13. märtsil. Bändid on kaudselt omavahel seotud, ehk siis ühel laval astuvad üles isa ja poeg.
Elmendi sõnul on korraldajate sooviks, et Hiiumaal võiks ka talvel olla mõni rokisündmus. “See on hiidlastele hea võimalus kuulata SHCBBd kodusaarel, ning tunduvalt soodsama hinnaga kui mandril,” kinnitas Elmend. “Kas neile on Hiiumaal kuulajaid, saab teada alles reedel.”
SHCBB solist Janno Reim rääkis, et nad esinevad ka meeleldi väiksematel lavadel ja väljaspool suuri linnu. “Publik on igas kohas erinev ning see on loomulikult ja ainult tervitatav,” ütles ta. Reim nentis, et väiksemas kohas on tervet “tuba” ühes taktis “pumpama” saada ikkagi oluliselt lihtsam ja mõnusam. “Kuulajad on lähemal ja bändiliikmed üksteise kõrval,” selgitas Reim. “Paljudele muusikutele on meele järele ka üksi kodus kitarriga ja ainult kohvitassile mängimine.”
SHCBB repertuaar sisaldab nii kuulamis- kui ka tantsumuusikat, millist Reimi tsiteerides “pole siinmail varem kuuldud”. Bändiliikmed ise nimetavad seda stiili “psühhedeelne isarokk avakosmosest”.
Enne SHCBB on samas, Carriba laval Pärnu Bluesiklubi bänd. See on bluusi- ja rokisugemetega muusikat viljelev ansambel, kelle repertuaar koosneb mahedast salongi­bluusist, aga ka tantsulisest muusikast.

 

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411