Reede, märts 20, 2015
 

Kultuurimälestiste parimate fotode näitus kultuurikeskuses

Harda Roosna | Hiiu Leht
Märtsi lõpuni on Kärdla kultuurikeskuse näitusesaalis vaadata parimad 2014. aastal üles võetud kultuurimälestiste fotod. Tegemist on rahvusvahelise fotokonkursi “Wiki Loves Monuments” ehk “Wiki (Vikipeedia) armastab mälestusmärke” võidutöödega. Eestist laekus konkursile 1764, millest žürii valis rahvusvahelise finaali jaoks kümme parimat. Piltide seas on Hiiumaa motiive: Saarnaki pukktuulik, Soera talu suitsusaun, Tahkuna tuletorn, Tubala pukktuulik, aga ka eriauhinna pälvinud Hiiumaa Mudeliklubi foto Kuressaare piiskopilinnusest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411