Teisipäev, märts 3, 2015
 

Kärdla võitis talimängudel

Kärdla esindus saavutas 31. Eesti linnade talimängudel väikelinnade arvestuse esikoha. Sellega kordas Kärdla
2012. a saavutust.
Eesti linnade talimängud peeti 28. veebruaril ja 1. märtsil Valgamaal. Suurte, enam kui 10 000 elanikuga linnade Jõhvi, Viljandi, Valga järel saavutas Kärdla esindus üldarvestuses kõrge neljanda koha.
Kärdla esinduse päralt oli kolmel alal kolmas koht, mille kindlustasid murdmaasuusatajad, kabetajad ja naiskorvpallurid.
Kärdla au olid suusarajal kaitsmas Kati Helmja, Merike Vanjuk, Mihkel Tammeveski, Jaan Koolmeister, Alari Remmelg, Steven Linkov, Siim Koolmeister, Villi Romandi, Toomas Mast, Jaan Harak ja Toivo Saue.
Kabes tõid Kärdlale kolmanda koha Kristel Polding, Arvo Rist, Raivo Rist ning noormängijad Johanna Aaslepp ja Oskar Kogermann.
Naiste korvpallis võitlesid Kärdlale kolmanda koha välja Marika Koppel, Kirsti Kerves, Anni Eesmaa, Hanna Haavapuu, Ülle Paasoja, Külli Fiedemann ja Maria Reino.
Nagu Kärdla võistkonna koostaja spordiaktivist Ülle Paasoja kahtlustas, ei õnnestunud sarnaselt mullusega panna välja võistlejaid lauatennises ja males. Raskusi oli ka mäesuusatamises osalejate leidmisel. Võistlemas oli siiski kaks meest: Taavi Laja ja Ahto Mast, kelle tulemus andis Kärdlale kokku üheksanda koha ja vajalikud 28 punkti. Võrdluseks, et kolmanda kohta väärtus punktides oli 35.
Korvpallimeeskond koosseisus Fredi Raba, Risto Merimaa, Robert Lilleõis, Jürgen Puuri, Priidu Koppel, Martin Meeksa,
Tiit Salumaa ja Egert Haller sai võistlustel kaheksanda koha, mis on mulluste mängudega võrreldes kaks kohta parem tulemus.
Hiiu vallavanem Georg Linkov võistles linnade juhtide mitmevõistluses, kus tuli end proovile panna bowlingus, piljardis, noolemängus ja sõudmises. Meesjuhtide seas näitas ta viiendat kohta väärt tulemusi.
Kärdla esindus teenis kokku 164 punkti. Võitjal Jõhvil oli punkte 168, Viljandil 166 ja Valgal 165.
Hiiumaa spordiliidu juhatuse esimees Anton Kaljula viitas, et Kärdla on püsinud väikelinnade esikolmikus juba aastaid. Esimene võit saavutati 2012. aastal, teise kohaga tuli leppida aastatel 2008–2010 ja 2013 ning kolmandaga 2011. ja 2014. aastal. 2007. aastal oli Kärdla 14. kohal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411