Teisipäev, märts 17, 2015
 

Kaks ja pool aastat tööd pärjati diplomiga

Harda Roosna | Hiiu Leht
Eelmisel nädalal lõpetas Hiiumaa ametikooli maastikuehituse eriala neljas lend. Pidu peeti Hiiumaa muuseumi saalis.
Ametikooli direktor Ülo Kikas ütles peokõnes, et finišisse jõudsid alustanutest pooled. Seda enam kiitis ta lõpetanuid, kes tegid selleks tõsiseid pingutusi. “Teie poolt kaks ja pool aastat tagasi alustatu on edukalt lõpule viidud, sest teil on olnud tõsine tahtmine veeta igast kuust viiendik õppides.” Kikas tunnustas selle eest nii ametikooli taustajõudusid kui õppijate peresid. Lisaks märkis ta, et üheksast lõpetajast viis käisid Hiiumaal koolis mandrilt. Kursuse juhendaja Merje Suits andis lõpetanutele kaasa naljavõtmes soovituse teha ilus aed valmis teiste kätega ja jääda ise soovitajaks.
Lõpetajate nimel sai sõna saarlane Fred Veldermann, kes tänas kooliperet ja kõiki perekondi, kes õppijaid toetasid. Tema sõnum koolile oli, et vähemalt üks viiendik lõpetajaist jätkab õpitud erialal kohe.
“Ega see ei ole lihtne niimoodi töö ja pere kõrvalt õppida, üsna keeruline on see,” ütles ka õpetaja Taavi Tuulik aktuse järel, eriala seevastu selle jaoks, kes aiandust armastab, tema hinnangul raske pole.
Maastikuehitajate vastuvõtt on HAKis igal aastal.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411