Teisipäev, märts 3, 2015
 

Kaks esikohakarikat jäi kodusaarele

Piret Sedrik
Hiiumaa karikavõistlustel õhkrelvadest laskmises võitis meeste õhupüssist laskmise karika Märt Rajaveer Jahimeeste seltsist. Samal alal võitis poistest karika Risto Tikerpuu.
Naiste karika viis mandrile Olivia Stella Salm Männiku laskurklubist (MäLK). Meeste õhupüstolist laskmise esikoha karikas läks tema klubikaaslasele Elmet Orassonile ja naiste karikas Kaidi Saarnale Haapsalust. Võistkondlikult võitis karikavõistlused MäLK.
Viieetapilisena peetud karikasarjale pandi punkt pühapäeval Käina spordikeskuses. Võistlejad said viimase võimaluse parandada oma positsiooni karikaarvestuses, sest kirja läksid nelja parema etapi tulemused. Konkurentsi lisasid mitmed uued külalisvõistlejaid Haapsalust.
Viimasel etapil oli meeste õhupüssist laskmises parim Elmet Orasson (MäLK), teine Kalmar Tikerpuu Pühalepa võistkonnast ja kolmas Kristjan Tiitsmaa Haapsalust. Eelnimetatute tulemused olid kuue seeria kokkuvõttes vastavalt 560, 559 ja 554 silma. Naiste sama ala pani kinni Olivia Stella
Salm (MäLK) Pühalepa naiste Riina Tikerpuu ja Liivi Hanseni ees, kelle tulemused olid nelja seeria peale 386, 368 ja 364 silma.
Õhupüstolist laskmises olid kaks esimest meest samad kui õhupüssist laskmises. Orasson tabas nelja seeriaga 533 silma ja Tikerpuu 519 silma. Kolmas oli Haapsalu mees Andres Kruusma 510 silmaga. Naiste samal alal oli esikolmik Haapsalust: võitis Kaidi Saarna 355 silmaga, teine oli Grete Sammal 337 silmaga ja kolmas Anni Kallas 325 silmaga. Temast ühe silma lasi vähem meie parim naine sel alal – Liivi Hansen.
Hiiumaa õhkrelvadest laskjad ja külalised on Käina spordikeskuses taas võistlemas 29. märtsil, mil peetakse Ervin Norgani mälestusvõistlused. Mullu võitsid õhupüssist laskmises Kristjan Tiitsmaa ja Olivia Stella Salm ning õhupüstolist laskmises Peeter Puio (MäLK) ja Kaidi Saarna.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411