Reede, märts 20, 2015
 

Esimene filmiõhtu tõi Kõpu rahvamaja täis

Harda Roosna | Hiiu Leht
Kõpu rahvamaja esimene avalik sündmus, kinoseanss oli üllatavalt populaarne. Oma osa oli kindlasti sellel, et film, mida Arno Kuusk näitas, oli tõeliselt hea – “1944”.
Koos kinolinastuse publiku, linastusele kaasa võetud laste ning korraldustoimkonnaga, oli majas meeldivalt palju – 79 külalist.
Usutavasti pakkus tulijaile huvi ka see, mis on saanud aastaid tühjana seisnud rahvamajast.
Kahjuks ei ole maja veel päris valmis: saalides oli pisut jahe, toole tuli puudu ja paljud pidid istuma puidust pinkidel. Korraldajad vabandavad ja püüavad teha kõik, et järgmiseks, 28. märtsi kinoseansiks kui kell 18 linastub “Vehkleja”, on juba valmis ostetud, kuid veel kohale toomata, 18 tooli käes. Lisaks on 30 tooli juba juurde tellitud ja loodetavasti jõuavad kohale ka need.
Juba on käes helitehnika ja väike peovalgustus, nii et pärast kino võiks seekord kasvõi tantsu lüüa kui publikul huvi on. Eakad inimesed mäletavad, et vanadel headel aegadel järgnes Kõpu rahvamajas tants igale kinoõhtule.
Piduliku avamise tahaks Kõpu rahvamaja taastamist vedanud külaselts Valguskiir teha pärast seda kui kohale jõuab kogu mööbel ja kõik valgustid, välistrepp saab remonditud ja korda veel mõned pisiasjad, mida külastaja esma­pilgul ehk ei märkagi.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411