Reede, veebruar 13, 2015
 

Nööbist kinni

Miks riputati äsja Kärdla bussijaama seinale reisifirma Estravel silt?
Vastab Estravel turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kati Veskimägi: “Estravel avab 2. aprillil Kärdlas oma esinduse. Pakutavate toodete ja teenuste valikus on kõik Estraveli-poolsed teenused: lennupiletite müük, reisipaketid, hotellimajutus, laeva- ja rongipiletid, reisikindlustus jne. Enne Kärdla kontori avamist on Estravelil kokku seitse esindust viies Eesti linnas, 24/7 töötav tellimuskeskus ning tütarfirmad Lätis ja Leedus. Estravelile kuulub ka Eesti juhtiv lennupiletite odavmüügiportaal SKY24.ee.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411