Reede, veebruar 13, 2015
 

Matk 13 päevaga ümber saare

Sellest nädalavahetusest on “mukudel” plaanis midagi õige ägedat: algab matkaklubi Muku matkade sari “13 päevaga ümber Hiiumaa”. Muku juhatuse liige Inna Lepik selgitas, et 13 päeva jagatakse etappideks, mille arv oleneb matkade pikkusest, aga üks on kindlalt ette teada – saare rannajoon on 365 km.
Homme, 14. veebruaril kl 11 kogunetakse Heltermaa kaupluse juures, kust algab kahepäevane jalgsimatk ööbimisega Salinõmmes. “Kes soovib, võib minna üle jää ööbima Salinõmmest umbes 1,5 km kaugusel asuvale Pihlakarele. Seal paiknev majake on super, pliit ja puud olemas ning kare ise väga maaliline,” soovitas Lepik. Järgmisel päeval kõnnitakse mööda rannajoont Käinani. Päevateekond on u 25 km ja toit-jook tuleb ise kaasa võtta.
Avapäeval juhib rännakut Inna Lepik, teise päeva matkajuht on Kersti Rüütelmaa. Lisainfo meilil inna.lepik@gmail.com

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411