Teisipäev, veebruar 10, 2015
 

Laskjatel neljas voor seljataga

Õhkrelvadest laskmise Hiiumaa karikavõistluste neljanda etapi järel on õhupüssist laskmises esirinnas kohalikud sportlased Valeri Tamme ja Risto Tikerpuu. Etapivõidud läksid aga valdavalt külalisvõistlejatele.
Meeste õhupüssist laskmise võitis Elmet Orasson Männiku laskurklubist (MäLK), kes tabas kuues voorus 569 silma. Õhupüstolist laskmises oli 535 silmaga parim Andres Kruusma Haapsalust. Toelt õhupüssi laskvatest poistest oli parim Risto Tikerpuu 393 silmaga (voorud 100, 97, 98, 98).
Hiiumaa meestest oli õhupüssist laskmises parimana kolmas Märt Rajaveer (554) ja õhupüstolist laskmises samal kohal Tiit Vannas (515). Kolmanda koha sai ka hiidlanna Annika Koppel naiste õhupüssist laskmises (364), mille pani kinni Olivia Stella Salm (MäLK), kes tabas neljas voorus 379 silma. Naiste õhupüstolist laskmise võitis Kaidi Saarna Haapsalust tulemusega 369 silma.
Viies etapp on kavas 1. märtsil, mil selguvad karikavõitjad nelja parema etapi tulemuste põhjal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411