Reede, veebruar 13, 2015
 

Koolitants tuleb Hiiumaale tagasi

Koolitantsu üks tugevamatest külgedest on see, et igal aastal külastatakse peaaegu kõiki maakondi, et noored tantsijad saaksid end oma kodukohas proovile panna. Aastate jooksul on külastatavad maakonnad veidi muutunud ja päris igale poole me alati ei jõua.
Hiiumaal oleme viimastel aastatel alati kohal olnud, kuid koos uue festivaliformaadiga otsustasime sel korral anda võimaluse Haapsalule, kus viimasel kolmel aastal maakondlikku tantsupäeva üldse toimunud ei ole. Praeguste plaanide kohaselt on Haapsalu ja Kärdla ka tulevikus kohad, kus festival vaheldumisi toimub. Seega järgmisel aastal, mil Koolitantsul jälle omaloominguliste tantsude festival toimub, ootame Hiiumaa tantsijaid Kärdlasse!
Seoses uue formaadiga oleme arvestanud, et osalejate arv langeb. Samuti jäävad tänavu kaks noorimat vanusastet – mudilased ja algklasside õpilased – festivalist kõrvale. Küll aga julgustame Hiiumaa lapsi ka nüüd festivalile tulema. Tantsupäevadel õpime ja tantsime koos teiste tantsutruppide tantsijatega, väljavalitud kutsume osalema telesaatesse ja sügisel Koolitantsu lavastusse tantsima.
Läänemaa tantsupäev on Haapsalus 28. märtsil. Tantsijaid saab truppidesse lisada 23. veebruarini.
Raido Bergstein
Koolitants 2015
peakorraldaja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411