Teisipäev, veebruar 3, 2015
 

Hiiumaa jaoskond valis juhte

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Kolmapäeval kogunes üle paarikümne naiskodukaitsja kaitseliidu Hiiumaa malevkonna staapi koosolekule.
Esmalt tegi Hiiumaa jaoskonna esinaine Marge Vähter ülevaate möödunud aasta tegemistest. “Algatasime uusi tegevusi ja samas võtsime osa kõigist võistlustest,” ütles ta. Ühe meeldejäävama ettevõtmisena nimetas Vähter Hiiumaa aasta isa valimist. Üheskoos hinnati oma mullune töö hindega hea.
Pärast uue tööplaani tutvustamist valiti juhatus ja esinaine. Ühehäälselt otsustati, et esinaisena jätkab Marge Vähter ja aseesinai­sena Jane Sinijärv. Juhatusse kuuluvad peale eelpoolnimetatute veel Anne Kaasik, Heli Tuisk ja Anneli Teller.Hiiumaa jaoskonda kuulub 49 naiskodukaitsjat.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411