Reede, veebruar 13, 2015
 

Hiiu Folgi piletid-passid müügis

Teisipäeval jõudsid müüki pärimusmuusikafestivali Hiiu Folk passid. 11. korda toimuval peol 16.–19. juulini astuvad üles Daniel Wikslund ja Tulipalo (Rootsi), Rüüt, Kruuv, Vinland ja Triinu Taul jpt. Peresõbraliku ja alkoholivaba festivali peateemaks on sel aastal “Lauluga läbi aja”. Selgi aastal saab kuulda aastasadade tagant pärit muusikat, rahvamuusikatöötlusi ja kaasaegset rahvalike sugemetega autoriloomingut. Nii esinevad festivalil Oort, kes oma viiendat heliplaati esitleb, Eva Mitreikina uute lugudega, ansambel Sannalise, Meelika Hainsoo ja Lepaseree jpt. Veel on festivalile oodata folgibände Inglismaalt ja mujalt.
Lisaks kontsertidele saab õpitubades laulda, õppida väikekannelt, tutvuda vanade eesti tantsudega ja õppida eksootilisi tantse, vaadata filme ja meisterdada lastepesades. Lisaks toimub laat.
Festivali pealava on Kassari kiigeplatsil, avakontsert aga 16. juulil Kärdla laululaval.
Hiiu Folgi passi saab soodushinnaga märtsi lõpuni.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411