Reede, veebruar 27, 2015
 

Bussiga hommikusele lennukile ei jõua

Eilsest on tööpäeva hommikune lend seni kehtinud sõiduplaanist taas varasem ning Talinn–Kärdla liini lennuk väljub Tallinnast kell 7 ja Kärdlast 7.40.
Hiiu maavalitsuse maasekretär Piret Sedrik ütles, et Kärdla ja Kuressaare liine jäävad teenindama kaks eraldi lennukit. “Varasem lennuaeg annab võimaluse erandkordadel, kui näiteks lennukil on tehniline rike, lennata Kärdla liinil ilma kellaaegu muutmata,” selgitas Sedrik. Uue, ilmselt septembrini kehtiva sõiduplaaniga püütakse tagada, et kahe liini reisijaid oleks võimalik teenindada ka ühe lennukiga ja tõrked ei häiriks reisijaid. “Olgu kellaaeg varasem, aga paigas!” Sedrik ütles, et reisijate transport Kärdlast lennujaama on samuti tagatud. Küll ei saa tõsta lennuliiklusele vastavaks hommikusi maakonna bussiliine, seega peavad kaugemalt tulijad kuidagi omal käel lennujaama jõudma.
Õhtune väljumine tööpäeviti Tallinnast on endiselt 16.45 ja Kärdlast 17.30. Samuti ei muutu nädalavahetuse väljumisajad.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411