Reede, veebruar 20, 2015
 

Alaealised lõhkusid Selveris

Reedel, 13. veebrauaril kella poole viie ajal õhtul sai politsei väljakutse Hiiumaa Selverist. Patrullile anti teada, et kaupluse naistetualetis on lõhutud. Kohapeal tegutsenud patrullitoimkond sai müüjate küsitlemise tulemusel piiritleda isikute ringi, kelle tegevust ja elukohtasid hakati kontrollima. Patrullimise käigus märgati Kärdla linnas Väike-Kopli tänaval kahte isikut, kes patrulli lähenedes otsustasid põgeneda. Isikud tabati samas asunud majast, lisaks tabati samalt aadressilt veel kaks alaealist isikut. Kontrollimisel tuvastati kõigil neljal alaealisel alkoholijoove. Pärast menetlustoiminguid anti nad lapsevanematele üle.
Hiiumaa politseijuht Aare Allik ütles, et on alust arvata, et noorukid on seotud Selveris toime pandud lõhkumisega. Lisaks teeb politsei tööd, et välja selgitada, kuidas ja kelle kaudu sattus noorte kätte alkohol.
“Erinevalt varasematest perioodidest oleme süütegude menetluses võtnud fookusesse täisealised isikud, kes oma käitumisega võimaldavad alaealistel süütegusid toime panna – ostavad, pakuvad neile alkoholi ja tubakatooteid, rendivad või üürivad alaealistele ruume pidude korraldamiseks,” selgitas politseijuht.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Voova

    Tublid poisid ! Kiitus neile!

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411