Teisipäev, veebruar 10, 2015
 

Aastapäevamatk viib Jausa külla

Emmaste kandi külasid liitev külaselts MUHV kutsub kõiki pühapäeval, 22. veebruaril kell 12 matkama. Matka üks korraldajaid Heli Üksik rääkis, et teekond algab Jausa III bussipeatuse juurest ja avastama minnakse suurt Jausa küla. Poolel teel on kavas kosutav puhkepaus sooja tee ja väikese näksimisega. “Matk pole mõeldud vaid kohalikele, kaasa võib võtta sõbrad ja tuttavad ning kohale võiks sõita ka saare teisest otsast,” soovitas Üksik. Teekonna pikkus on 6 km ja matkaga tähistatakse Eesti Vabariigi 97. aastapäeva. Lisainfo 5691 2640 Heli Üksik.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411