Teisipäev, jaanuar 27, 2015
 

Võrgunaised teel veerandfinaali

Hiiu Teed II võrkpallinaiskond saavutas laupäeval võõrsil veenva võidu Urvaste naiskonna üle. Lähiajal seisab ees korduskohtumine Hiiumaal.
Võrkpalli rahvaliiga C-tugevusgrupis on käsil kvalifikatsioonikohtumised selgitamaks veerandfinaali võistkondi. Kesk-Lääne regiooni võitnud Hiiu Teed II naiskond alistas esimeses omavahelises kohtumises Lõuna regiooni kolmandat, Urvaste naiskonda 3:0.
Võrumaal Kuldre kooli võimlas peetud kohtumises mängis meie naiskond koosseisus Marge Vähter (kapten), Piret Põllu, Triinu Koppel, Anne-Ly Kõmmus, Janne Nurk, Evely Kullamägi, Kristi Linkov ja Siret Sahtel.
Enne 16. veebruari tuleb Hiiu Teed II-l ja Urvastel pidada teinegi omavaheline mäng. Võitja pääseb veerandfinaali, mille vastane selgub Lõuna ja Ida regiooni teise koha naiskondade, Lähte ja Jõhvi SK omavaheliste mängude tulemustest.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411