Reede, jaanuar 23, 2015
 

Valida tuleb

Natuke rohkem kui kuu aja pärast on käes riigikogu valimiste tähtis päev. Hiiu Leht püüab jõudumööda aidata valijal valikut teha, teeb ja avaldab intervjuusid kandideerijatega, aga ka saadetud artikleid. On äärmiselt kahetsusväärne, et nii mõnigi valimiste eel aktiivselt kirjutaja ja usin vastaja pole varem Hiiumaast üldse huvitunud.
Tänase leheloo vastustest selgub ehk ka see kui palju riigikogusse pürgijad selle kogu tööst ja võimalustest Hiiumaa asju mõjutada üldse teab. Loodetavasti joonistub välja ka see, kel üldse lootust riigikogusse pääseda ja kellel selleks tahtmist.
Üks on juba praegu selge: olgu naabermaakondade kandidaadid kui toredad tahes, vajaksime riigikogus kedagi, kes näeks meie muresid meie, hiidlaste vaatepunktist. Mitte ei kuulutaks, et vahet pole, kas Läänemaa, Saaremaa või Hiiumaa – üks ääremaa puha.
Hiiu Leht leiab, et valida tuleb kindlasti ja hääle võiks anda targa ja südametunnistusega oma saare inimese poolt, võttes arvesse tema tegelikku võimalust riigikogusse pääseda.

23. jaanuar 2015

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411