Teisipäev, jaanuar 27, 2015
 

USA saatkonna esindus Hiiumaal

Eile käisid Hiiumaa visiidil USA suursaatkonna julgeolekunõunik James Harvey ja saatkonna julgeolekuosakonna uurija Tauri Pärn. Neid saatis visiidil maavanem Riho Rahuoja. Külalised kohtusid Hiiumaa omavalitsuste liidu juhi Üllar Padariga, külastasid saatkonna kauaaegset koostööpartnerit Hiiumaa haiglat ja politseimaja; Kärdla sadamast andis neile ülevaate Hiiu valla abivallavanem Katrin
Sarapuu. Arutati koostöövõimalusi ning enne lahkumist saarelt, andsid külalised intervjuu Hiiu Lehele.
USA suursaatkond Eestis teeb koostööd kõigi Eesti maakondadega sh Hiiumaaga. 2009. aastal toetas saatkond Ameerika Ühendriikide humanitaarabi programmi vahenditest Hiiumaa haigla kirurgiaosakonna juurdeehituse rajamist ja operatsioonibloki renoveerimist enam kui 200 000 euroga.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411