Teisipäev, jaanuar 27, 2015
 

Saalihokiuudiseid

Reedel mängis Viskoosa SK saalihoki järelkasvumeeskond noorteliigas kodumänge. U13 noorteliigas võõrustati esmalt Sparta Team Auto­maailm võistkonna poisse. Südi vastuhakk tähendas siiski 3:9 kaotust. Veel samal päeval kohtuti ka HC Panter noortega. Ka siin tuli vastase paremust tunnistada. Lõppseis 4:12.
Poisse treeniv Teet Kivisilla arvas, et poisid mängisid vaatamata kaotustele tublilt ehk võitluslikult – lihtsalt üle oma varju ei hüppa. Meeskonna parimaks mängijaks tunnistati Kristofer Tiik, kes lõi kaks väravat ja andis ühe resultatiivse söödu. Kaks tabamust said kirja ka Kardo Liinjärv ja Veiko Samm.
Tallinnas peetud meeste meistriliiga kohtumises TTÜ ja Jõgeva Tähe vahel jooksid samuti hiidlased platsile.
TTÜ SK 10:8 võiduga lõppenud kohtumises skooris meeskonna parimaks valitud Tarvo Kivisilla kolm korda. Alex Kark andis kaks resultatiivset söötu. TTÜ on hetkel, kui mängitud 9–11 kohtumist, ka meistriliiga liider 23 punktiga.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411