Teisipäev, jaanuar 27, 2015
 

Remmelg MK-l 14. kohal

Eesti laskesuusameeskond, mille ankruks 25aastane Hiiu noormees Martin Remmelg, sai pühapäeval maailma­karika etapil Itaalias Anterselvas 4×7,5 km teatesõidus 23 meeskonna seas 14. koha. Eesti nelik lõpetas sõidu ajaga 1:20:09,8 kaotades sõidu võitnud Norra meeskonnale üle nelja ja poole minuti.
Eesti avavahetust sõitnud Kauri Kõiv lasi mõlemas tiirus puhtalt, kuid kaotust liidrile kogunes siiski üle pooleteise minuti. Iga järgnev eestlane lisas eelsõitja ajale veel minuti. Tiirudes tabasid meie mehed kõik märgid, kuid vajasid selleks kokku 12 varupadrunit (Remmelgu tiirud 0+1 ja 0+3).
Eesti meeskond sõitis koosseisus Kauri Kõiv, Indrek Tobreluts, Roland Lessing ja Martin Remmelg. Eelmisel etapil Saksamaal Ruhpoldingis teenis Eesti meeskond samal alal 25 meeskonna konkurentsis 17. koha.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411