Teisipäev, jaanuar 13, 2015
 

Nööbist kinni

Kas ja kuidas õnnestus lahendada õpilaste ja lapsevanemate mure, et Hiiumaalt pärit õpilased, kes õpivad Noarootsi gümnaasiumis või Läänemaa kutsehariduskeskuses, ei jõua talvise sõiduplaani järgi varem, kell 15.30 väljuvale laevale?
Vastab Hiiu maavalitsuse transpordispetsialist Tõnis Paljasma: “Saime siiski koolipäevadeks lisa­bussi ehk siis seesama buss, mis tuleb Pürksist, sõidab reedeti Rohukülani.
Lääne maavalitsus pidi teavitama koole, ise ütlesin õpilastele, keda teadsin. Loodan, et nad ütlesid teistele edasi. Teadmiseks, et Läänemaa maakonnaliin nr 21 Pürksi–Haapsalu sõidab reedest, 9. jaanuarist kuni 10. aprillini reedeti Haapsalust Rohukülla kell 15 ja Rohukülast tagasi Haapsallu kell 15.20. Väljumine ei ole käigus koolivaheajal st 20. märtsil ja riigipühal ehk 3. aprillil. Muudatus tehti seoses Heltermaa–Rohuküla parvlaevaliini üleminekuga talvisele sõiduplaanile, mille järgi parvlaev väljub Rohukülast Hiiumaale kell 15.30 senise 16 asemel.”

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411