Reede, jaanuar 30, 2015
 

Ilmumist alustas ajakiri Sport

Müügile on jõudnud ajakirja Sport esimene number, mis on igakuiselt ilmuma hakkav spordiajakiri nii tervise- kui ka tugitoolisportlastele.
120leheküljeline ajakiri keskendub ühelt poolt tervisespordile ja liikuvale eluviisile ning teisalt spordile kui meelelahutusele.
Ajakirja Sport peatoimetaja Merilin Piirsalu ütles, et terve ajakirja sisu on kirjutatud Eesti autorite poolt ja ajakirjas kajastatakse väga erinevaid spordialasid ja liikumisvõimalusi. “Innustame avastama uusi spordialasid nii tuntud kui vähemtuntud inimeste kogemuste läbi ning anname spetsialistide vahendusel nõu, kuidas õigesti trenni teha ning toituda,” rääkis Piirsalu.
Teisalt soovib ajakiri pöörata lugejate tähelepanu ka sellele, et sport ei ole ainult higi ja vaev, vaid lõbu, nauding ja elustiil. Olulisel kohal on ka spordi ajalugu – lugejateni tuuakse mitmeid lugusid möödunud aegadest, meenutades erilisi persoone ja põnevaid sündmusi spordiajaloos.
Uue ajakirja esimese numbri trükiarv on 25 000. Väljaandja OÜ Ajakiri Sport.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411