Reede, detsember 5, 2014
 

Uuskari ja Kaibald parimad noormängijad

erakogu
Eesti Võrkpalli liit võttis 20. novembril kokku spordiaasta ja autasustas Tondiraba jäähallis toimunud vastuvõtul 2013/2014 hooajal eriliselt silma paistnud noormängijaid. Ära märgiti ka kaks Hiiumaa võrkpalliklubi kasvandikku, praegust Audentese spordigümnaasiumi õppurit: Markus Uuskari ja Stefan Kaibald (pildil vasakul). Mõlemad mängivad sel hooajal oma esimest meistriliiga aastat Rakvere võrkpalliklubis, mis praegu on liigas 12 võistkonna hulgas kaheksas. Tänukirja koos meenega andis 12 silmapaistvamale mängijale, nii noormeeste kui neidude seas,  pidulikul vastuvõtul üle liidu president, siseminister Hanno Pevkur (pildil paremal).
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411