Teisipäev, detsember 9, 2014
 

Soera muuseum ootab perepäevale

Kolmandal advendil, 14. detsembril on Soera talumuuseumis jõuluhõnguline perepäev.
“Perepäeva peame iga ilmaga, sest ka jõulud tulevad iga ilmaga,” ütles ettevõtmise korraldaja Õie Laksberg. “Kust seda lund võtta, kui limiit on läbi, aga tegevusi jagub nii ruumidesse kui õue,” lisas ta.
Kavas on jalutuskäik metsaelanike juurde koos teejuhi Urve Merendiga. Loomulikult on suveunest ärganud jõulusokk. Kui rehekojas saab koos sokuga põhkudes hullamisest isu täis, valmistatakse Kersti Rõbtšenko juhendamisel põhunukke. Toas meisterdab Liisi Mäeumbaed koos laste ja vanematega jõulukuuski. Õues teeb oma tegemisi päkapikk Porgand, kes heal meelel kuulab juba laste jõulusalme. Keskpäeval saab vaadata Kärdla kultuurikeskuse noorte näitemängu “Ärni päästab jõulud”, mille lavastas Kristjan Arunurm.
Enne kojuminekut pakuvad Tuuli Karukäpp ja Õie
Laksberg perepäevalistele sooja teed ja jõuluampsu. Kogu trall kestab umbes kaks tundi ja Soera perepäeva toetab omaalgatuse programm.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411