Teisipäev, detsember 16, 2014
 

Õige aeg kaasa rääkida

Eile sai täis tähtaeg Tallinna sadama uute parvlaevade projekteerijatele ettepanekute tegemiseks. Hiiu maavanem Riho Rahuoja aga julgustab kõiki jätkuvalt kaasa mõtlema ja arvamustest teada andma. Arutelu laekunud ettepanekute üle toimub alles 30. jaanuaril ja maavanema sõnul on selle ajani ka ettepanekud oodatud.
Mõned väärt mõtted on juba kirjas tänase Hiiu Lehe arvamusküljel ja selle üle on väga hea meel.
Ilmselt on paljud meist harjunud ja leppinud ebamugavustundega praeguse laeva trepist ülesronimisel. Või iga viie minuti tagant tulistama kutsuva reklaamiga laeva sisetelevisioonis. Enam ei häiri ka kael õieli pistikupesa jahil ringi tammuvad arvutiomanikud.
Aga kas peaksime kõige sellega harjuma ja leppima?
Esimesena liinile tulnud Muhumaa kohta eelsoove ei küsitud, küll aga pärast valmimist tagasisidet. Ja kui siis Urmas Selirand toredas hiiu murdes ja natuke naljavõtmes oma arvamuse paberile pani, oldi pahased, et miks hiidlased laevade pärast virisevad.
Just praegu on õige aeg oma soovidest teada anda, mitte tagantjärele pahane olla, kui uus laev on ebamugav.

16. detsember 2014

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411