Reede, detsember 5, 2014
 

Nööbist kinni

Miks otsustasid IRL ja VL Üks Hiiumaa hakata valla hallatavaid asutusi ühendama eirates Kõrgessaare valla ja Kärdla linna ühinemislepingut, mis kehtib aastani 2017 ja kus on olemasolevate asutuste loetelu ära toodud?
Vastab Hiiu vallavolikogu esimees Jaanus Valk: “Leian, et ennaktempot ei ole. Samas on tulnud vastupidiseid seisukohti, et oleme liiga aeglased – aasta möödas ja midagi ei toimu. Asutuste loetelu ühinemishetkel ei saa olla kindlasti tabu, sest ega me ei liitunud nimevahetuseks, vaid kogu valla paremaks toimimiseks. Kui on valida iseseisvate allasutuste vaikse hääbumise, töökohtade koondamise, teenuste lahkumise või allasutuste tugevdamise, volituste kasvu, teenuste parendamise vahel piirkondades, siis Üks Hiiumaa ja IRL on valinud viimase variandi.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411