Teisipäev, detsember 16, 2014
 

Linkov kandideerib riigikokku

Hiiu vallavanem Georg Linkov (38) kandideerib IRLi nimekirjas riigikogusse. Linkov ütles, et tema soov on poliitikas anda oma panus selleks, et elu Hiiumaal areneks. “Selleks on väga oluline vahetu esindatus kõrgeimal tasandil,” lisas ta. Küsimusele, kas ta eelistab valituks osutudes jääda valda juhtima või minna riigikogusse, Linkov vastata ei soovinud. “Vara on spekuleerida – enne tuleb tulemused ära oodata. Kuigi tõsi, teoreetiliselt on riigikokku pääs kogukonna maksimaalsel toel võimalik, sellest lähtuvalt tuleb see otsus teha.”
IRL avalikustas laupäeval esimesena täieliku valimisnimekirja järgmise aasta 1. märtsil toimuvateks riigikogu valimisteks. Valimisringkonna nr 5 Saare-Lääne-Hiiumaa nimekirja viies kandidaat on Hiiu vallavanem Georg Linkov, kes üldnimekirjas on 57. Eelmistel, 2011. a riigikogu valimistel 441 häält kogunud Linkov ütles toona, et tema eelistus on jätkata linnapeana ning ta kandideerib oma populaarsuse kontrollimiseks.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411