Kolmapäev, detsember 31, 2014
 

Kutserite võidud ei tule lihtsalt

Kadi Laid
Õde-venda Kutserite seitse imet panevad nende isa ja treeneri Indrek Kutseri rinna uhkusest kummuma.
Aasta parim tüdruk, jalgrattur Indra Kutser on tänavu kolme- ja tema vend, aasta parim poiss, Karmo Kutser neljakordne Eesti meister.
Isa Indrek on laste tublidusest vaimustuses, ent pettunud aasta treeneri tiitlita jäämisest ja kõhkles, kas nii suurt tiitlisaaki enam tuleb: Indra tee nii kõrgele on olnud väga auklik ja mägine, Karmole on tulnud edu kergemalt. Indreku sõnul on mõlemal konkurente üksjagu ja ükski võit ei ole tulnud lihtsalt.
Karmo rääkis, et tööd tuleb rügada rohkesti: trennitunde koguneb praegu nädalas
10 kuni 14. Kaks korda nädalas rassitakse jõusaalis, teist samapalju käiakse ujumas, lisaks joostakse, suusatatakse,
matkatakse. Hooaja lähenedes algab rattaspetsiifiline treening. Isa pakub, et hooajaga koguneb lastel umbes 7000 sõidukilomeetrit. Karmo tunnistas, et välitreeningud on ilusa ilmaga puhas lust, aga kehvema ilmaga lihtsalt tuleb minna, sest muidu ei tule tulemusi.
Indra peab aasta suurimaks kordaminekuks võitu Eesti meistrivõistlustel maanteesõidu ühisstardist. Isa lisas, et grupisõit ongi Indra suurim katsumus. Grupis tuleb end kehtestada, samas sellist võitluslikku trügimist kodusaarel harjutada ei saa.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411