Teisipäev, detsember 9, 2014
 

Kärdlas selgusid 3on3 korvpalli parimad tiimid

Mati Kiiver
Neljapäeval oli Kärdla ühisgümnaasiumi spordisaal korvpallimängu päralt. Selgitati maakonna meistrid kolm-kolmele korvpallis.
Osales neli kooli ja mängiti kahes vanuseklassis: 4.–5. ja 6.–7. klass. Kummaski arvestuses osales kümme võistkonda. Osalejaterohkeim oli 4.–5. klassi poiste vanuserühm seitsme võistkonnaga. Finaali jõudsid Kärdla I ja Kärdla II. Esimene koosseisus Quentin Apri, Maitis Roosimaa, Jaanus Sõmer, Karl Värva õigustas 7:3 võiduga oma staatust ja teenis kuldmedalid. Hõbeda said kaela Andris Valk, Johannes Niinemäe, Holger Sepma, Jan-Julius Üksik.
Pronksimängus kohtusid Kärdla III ja kodukooli kolmikvõidu rikkunud Suuremõisa, kes võitis selle mängu 7:2. Suuremõisa eest mängisid Hargo Liiving, Mihkel Proos, Henri Kallas,
Richard Rannu.
Sama vanuseklassi tüdrukuid osales kolm võistkonda ja kuldmedalid said kaela Stiina Lepamaa, Karoliina Mustkivi, Katariina Koor ehk Käina II. Käinakate omavahelises mängus võitsid nad napilt 2:1 koolikaaslasi Catlin Hüüdma, Kaisa Ulla, Aiki Kelin Paap, kes teenisid hõbeda. Kolmas oli Kärdla ehk Maria Mäeots, Siiri Talts, Eliise Kesküla, Anett Matt.
Vanemaid tüdrukuid ja poisse oli kumbagi viis tiimi. Võidult võidule sammus Kärdla III ehk Annabel Pielberg, Berenike Järvekülg, Aditi Toome, Birgit Kibus, kes ka meistrikarika koju viisid. Teist kuni neljandat kohta jäid jagama kolm võistkonda võrdselt kahe võidu ja kahe kaotusega. Parem korvide vahe andis hõbeda Käina tüdrukutele Karin Pisa, Annamaria Mustkivi, Käti Romandi, (Doora Elmi),
Sarah Regina Puttonen. Kärdla II ees teenis pronksi Kärdla I koosseisus Anna-Marie Vasar, Kelly Nurk, Ann-Ly Kibuspuu, Keitlin Sinijärv.
Poiste arvestuses lõpetas turniiri kaotuseta Palade esindus Ander Põldma, Karl-Erik Teigar, Rait Tustit, Aiko Kaasik. Sarnaselt tüdrukutele jäädi teist kuni neljandat kohta jagama. Omavaheliste kohtumiste korvide vahe soosis Käina tiime. Hõbeda said kaela Kasper Pisa, Jaagup Kopli, Marken Tisler ehk Käina I, pronksmedali Arbo Lepamaa, Markus Veem, Rein Reinu ehk Käina II.
Turniiri peakohtunik oli Mati Kiiver.

HERGO TASUJA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411