Teisipäev, detsember 2, 2014
 

Hea eeskuju – Marko Pruunlepp

noortekonverents.ee
Noortekonverentsil Lahe Koolipäev tunnustati häid eeskujusid üle Eesti. Üks tunnustatutest on hiidlane Marko Pruunlepp.
“Selleks, et teha head, ei pea tingimata korda saatma midagi suurt. Sageli piisab vaid ühest väiksest naeratusest, et ka teise inimese ellu natuke päikest tuua. Sinu pisike abikäsi võib kellegi teise jaoks tähendada tervet maailma, aga sa ise ei pruugi seda märgatagi,” on kirjas Hea Eeskuju konkursi juhendis.
Hea Eeskuju konkurss 2014 kuulutati välja 30. septembril ning lugusid sai saata kuu aja jooksul. Selle ajaga esitati 35 lugu väiksematest ja suurematest kohtadest üle Eesti. 16 neist kutsuti noortekonverentsile Lahe Koolipäev, et neid meenete ja Rootsi merekruiisiga premeerida. Üks väljavalitu oli 16aastane Marko
Pruunlepp Hiiumaalt. Marko toodi eeskujuks sportliku tegevuse ja eluviisi edendamise eest kodukohas Emmastes ning kohtunikutegevuse eest jalgpalliklubi Kärdla Linnameeskond kodumängudel.
Hea Eeskuju 2014 konkursi võitis Rõuge tüdruk Liivika Koobakene, kes lööb kaasa kohalikus noorteklubis ja noortevolikogus. Lisaks veab eest üritusi noortekeskuses ja viis ellu rahvusvahelise Erasmus+ projekti.
2009. aastal pälvis Hea Eeskuju tiitli hiidlanna Reili Rand, kes samuti pärit Emmaste vallast.

HERGO TASUJA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411