Reede, detsember 5, 2014
 

Haigla sai 100 000 eurot lisaraha

Riigikogu kinnitas kolmapäeval 61 poolthäälega tänavuse riigieelarve muudatused, millega antakse ministeeriumite vabanenud vahendid uutele investeeringutele või toetustele. Muuhulgas eraldati Hiiumaa haigla kulude katteks täiendavalt 100 000 eurot. Hiiumaa haigla nõukogu esinaine Vilma Tikerpuu ütles, et see aitab haiglal järgmise aasta üle elada, kuid probleemi, mis tekkis kiiriabiteenuse üleminekul PERHile, see lõplikult ei lahenda.
Töötute arvu ootamatult kiire vähenemise tõttu ülejäävast rahast saavad Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) Rapla ja Läänemaa haigla ostuks ja Tartu ülikooli kliinikum (TÜK) Lõuna-Eesti haigla ostuks kokku 2 miljonit eurot.
Tegemist on nn haiglate võrgustumisega, mille käigus on kavas liita väikesed maakonnahaiglad kahe suurega, PERHi ja TÜ kliinikumiga.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411