Teisipäev, detsember 23, 2014
 

Eesti U18 võitis Venemaad

Pühapäeval lõppes EEVZA U18 noorte võrkpallurite MV Minskis. Eesti meeskond, milles mängivad Stefan Kaibald, Robin Valting, Magnus Kallas ja Markus Uuskari, jäi viiendaks. “Poiste mänguga olen rahul, aga koht oleks võinud parem olla; olime ju konkurentsis – kaotasime kõik mängud napilt 1:2,” ütles treener Ülari Kaibald. Ta lisas, et on väga rahul võiduga Venemaa üle. Võitja pidigi ainsa kaotuse vastu võtma Eesti meeskonnalt.
Nüüd on noortel võrkpalluritel kolm vaba päeva ja siis minnakse laagrisse. Järgnevad 8.–12. jaanuarini Euroopa MV kvalifikatsioon. “Kui vaadata meie mängu Venemaaga, siis võime võita kõiki juhul, kui omalt poolt teeme maksimaalselt kõik võimaliku.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411