Reede, detsember 19, 2014
 

Dr Toomsoo valiti aasta arstiks

Väga hea meel oli kuulda, et Toomas Toomsoo selle tunnustuse sai.
Tunnen dr Toomsood sellest kaugest ajast, kui ta tuli tudengina suvisele praktikale Hiiumaale. Tark noormees, siiralt huvitatud meditsiinist, hea suhtleja ja suure empaatiavõimega. Side Hiiumaaga püsis tal õpingute ajal ja neuroloogina töötades.
Hiidlased teavad teda eriti sellest ajast kui dr Toomsoo leidis võimalusi konsulteerida meie inimesi siinsamas, Kärdlas. Ta on mitu aastat neuroloogiaosakonna juhataja Ida-Tallinna keskhaiglas. Pingelise töö kõrvalt teeb teadust, valmimas doktoritöö. Mäletame kõik, et tänu tema aktiivsele abile sai Kärdla haigla väga vajaliku kompuutertomograafi.
Tore kolleeg ja hea inimene! Hiidlaste jaoks on ta ikka “oma poiss” pealinnas olemas.
Dr ANNE RAJANG

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411