Kolmapäev, detsember 31, 2014
 

Aasta teod 2014 kui tõrvatilgaga meepotid

Tänased Hiiu Lehe aasta teod on nagu meepotid, paraku tõrvatilgaga.
Nii kauaunistatud Kärdla sadama avamine kui Kärdla–Käina maantee 2,6 miljonit maksma läinud teeremont on kogukonnale tähtsad ja neist saavad kasu paljud. Paraku tuli Käina–Kärdla maantee piirkonna elanikel leppida sellega, et vee- ja kanalisatsioonisüsteemid ehitatakse kunagi hiljem. Fakt, et keskkonnainvesteeringute keskus objekti viimasel hetkel rahastamiskõlbmatuks tunnistas, valmistas meelehärmi ka ASi Kärdla Veevärk juhile, kuid tee ehitust kauem pidurdada ka ei andnud – otsused olid tehtud.
Rõõmu Kärdla sadama külalisterohkuse, meeleolukate pidude ja kaunite vaadete üle aga tumestab käimasolev uurimine sadamat ehitanud SA Kärdla Sadam juhatuse liikme Hillar Kuke üle. Kuigi kriminaaluurimine algatati juba märtsi lõpul, ei selgunud aasta lõpukski, kas Kukk omastas sihtasutuse vara või mitte. Jääb järgmisesse aastasse, öeldi prokuratuurist. Nii peame leppima, et selle aasta mõlemal teol on ka varjupool.
Head uut ja veel paremate tegude aastat!

Hiiu Leht

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411