Reede, november 21, 2014
 

Uuenenud Kassari rahvamaja avab uksed järgmisel nädalal

| Hiiu Leht
Järgmisel nädalal avab uksed põhjalikult uuenenud Kassari rahvamaja.
Rahvamaja perenaine Liisi Kummer-Leman ütles, et avamisõhtu tõotab tulla mõnus, kuna selleks saab kokku “imearmas ühe-õhtu-trio, kes kuulajate südameid soojendab”. Täpsem info avamispäeva kohta ilmub järgmisel nädalal Hiiu Lehes.
“Teeme tohutu arenguhüppe ning hakkame tööle täiesti aktiivse asutusena,” ütles Kummer-Leman ja lubas, et perenaise-eestvedajana kavatseb ta “Kassari rahvamaja väga pildis hoida – läheb lahti lihtsalt öeldes!”.
Pärast kaks kuud kestnud remonti on hoones nüüd tunnustatud köök, kus saab valmistada hoidiseid-toite, mida tohib ka turustada. Põhjalikult on uuenenud raamatukogu. Uued on ka ahjud ning hoones on vee- ja kanalisatsioonisüsteem.
“Muidugi on meil siin kõik-kõik imearmas, eriti nüüd. Seda peab nägema!” kutsub perenaine kõiki avamisele. “Paremat ja hubasemat raamatukogu pole ammu näinud – väga kodune koht. Kodusus ongi ilmselt üks selline stiililine omadus, mille poole oma ruumikujunduslahendustega püüdlen. Samas oleme täitsa avalik asutus. Selles peitubki meie rahvamaja hubasuse saladus.”
Ka juhatab Kassari rahvamaja juurde suure tee pealt nüüd uus viit, mis annab märku, et rahvamaja lahtiolekuaegadel pakutakse seal kohvi ja suvel telkimisvõimalust.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411