Teisipäev, november 4, 2014
 

Tule levikut puidukuivatist tootmishoonele suudeti vältida

Laupäeval, 1. novembri keskpäeval teatati päästjatele tulekahjust Hiiu vallas Lauka külas, kus teataja sõnul põles puidukuivati, milles olid küttepuud. Päästjad selgitasid kohapeal välja, et põles autofurgoonist tehtud puidukuivati suurusega 7×2,5×2,5 meetrit. Kuivati asus peahoonest eraldi, kuid oli oht, et tuli levib valmistoodangut täis hoonesse. Põlevasse ruumi sisenesid suitsusukeldujad, kes alustasid kustutustöödega. Tulekahju lokaliseeriti umbes tunni ajaga, kella üheks. Kuivatist hakati välja tõstma küttepuid. Kui ruum oli põlevmaterjalist tühjendatud, suundusid suitsusukeldujad kontrollima tootmishoone pööningut. Tulekahju likvideeriti kella poole kaheks. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411