Reede, november 28, 2014
 

Täna selgub arhitektuurivõistluse võitja

Novembris valis arhitektidest, spetsialistidest ja Hiiu valla juhtidest koosnev žürii Kärdla sotsiaalkeskuse (Pargi tn 3) arhitektuurivõistluse võidutöö ja preemiate saajad. Nendeks on võistlustööd märgusõnadega: “Kevad Suvi Sügis Talv”, “Randumine” ja “Totoro”.
Tulemuste pidulik väljakuulutamine ja näituse avamine on täna, 28. novembril kell 12 Kärdla kultuurikeskuses Rookopli 18.
Näitusega saab tutvuda nädal aega.
Käesoleva aasta septembri alguses väljakuulutatud arhitektuurivõistluse korraldajaks oli Hiiu vallavalitsus koostöös Eesti arhitektide liiduga. Konkursi vastu oli erakordselt suur huvi – hankedokumendid võttis välja 24 arhitektuuribürood. Tähtajaks 6. novembriks laekus 12 võistlustööd, sh ka osalejaid väljastpoolt Eestit.
Arhitektuurivõistluse eesmärk oli leida Kärdlas miljööväärtuslikul alal asuvale Pargi 3 kinnistule parim, kaasaegsetele nõuetele ning arusaamadele vastava sotsiaalkeskuse hoonetekompleksi ja kinnistu arhitektuurehituslik lahendus.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411