Reede, november 7, 2014
 

Okupatsioonide muuseum näitab tükki Berliini müürist

Tähistamaks veerandsajandi möödumist Berliini müüri langemisest avavad riigikantselei ja Okupatsioonide muuseum koostöös Saksamaa Liitvabariigi suursaatkonnaga pühapäeval, 9. novembril kell 12 Berliini müüri originaalelemendi väljapaneku. Müüri tükk, mille kinkis Eesti Vabariigile Berliini senat, pannakse välja Okupatsioonide muuseumi kõrvale, Kaarli puiestee poolsesse külge.
Müüri avamisele järgneb näituse “Diktatuur ja demokraatia äärmuslikul ajastul” esitlus muuseumis. Näitus heidab pilgu Euroopa ajaloole 20. sajandil, mil toimus dramaatiline võitlus vabaduse ja hirmuvalitsuse, demokraatia ja diktatuuri vahel.
Näitus, mille on koostanud Lähiajaloo Instituut Münchenis, jõudis muuseumisse Saksamaa Suursaatkonna vahendusel ja jääb avatuks 2. veebruarini 2015.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411