Teisipäev, november 25, 2014
 

Nööbist kinni

Kohaliku omaalgatusprogrammi maakondliku komisjon koosseisu kuuluvad inimesed, kellest nii mõnedki on seotud toetust saanud MTÜdega. Kuidas tagate õiglase raha jagamise?
Vastab Hiiu maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Kaja Sõrmus: Komisjoni liikmed on hindamisel sõltumatud ja erapooletud. See tähendab, et komisjoni liige hindab esitatud taotlusi iseseisvalt enne komisjoni koosolekut, kellestki sõltumatult ning ta ei tohi olla omandi-, sugulus- või muid olulisi sidemeid pidi seotud taotluse esitanud isiku või taotluse ettevalmistamisega. Seotuse olemasolul taandab isik ennast taotluse hindamisest ja komisjoni koosolekul antud taotluse osas ettepaneku tegemisest ning temaga seotud projekti arutelu ajaks väljub koosolekuruumist. Seda näeb ette programmi hindamismetoodika ja selle järgi ka talitame.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411